FEROE - ROMANIA | "Eu am un motto: 'Trebuie sa visezi ca sa ajungi unde trebuie'!" Reactia lui Mitrita dupa un meci MEMORABIL la nationala

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Octombrie 2019, 21:33
Data actualizarii: Sambata 12 Octombrie 2019, 21:39

FEROE - ROMANIA | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

Alexandru Mitrita a revenit la nationala dupa o pauza de 7 luni. Si a facut-o foarte bine. Mitrita a marcat un gol si a oferit o pasa de gol in victoria cu 3-0 a Romaniei.

Mitrita spune ca nu a avut un conflict cu selectionerul Contra, ci doar a fost o "abordare gresita" a sa la meciul cu Suedia.

"Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol si pasa de gol. Au fost multe discutii fara rost. Dupa meciul cu Suedia a fost o abordare gresita a mea. Nu conteaza cati kilometri parcurg, conteaza sa-mi fac treaba cat mai bine pe teren. Toata lumea isi doreste sa joace la EURO, pentru asta luptam. M-am gandit tot timpul ca voi fi convocat. Nu a fost un conflict cu domnul Contra, a fost o abordare gresita a mea. Visam sa ajung unde sunt acum atunci cand eram copil. E am un motto: 'Trebuie sa visezi ca sa ajungi unde trebuie'!", a declarat Mitrita pentru ProTV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!