EXCLUSIV | "Sunt chiar nesimtiti!" Jucatorii nationalei, facuti praf dupa meciurile din preliminarii! Varianta propusa pentru banca tehnica

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Aprilie 2021, 11:51
Data actualizarii: Sambata 03 Aprilie 2021, 11:52

Romania a pierdut doua din primele trei meciuri ale preliminariilor Mondialului din 2022. 

Jucatorii nationalei Romaniei au fost criticati dur dupa meciurile cu Macedonia de Nord, Germania si Armenia. Ultimele au fost pierdute de 'tricolori', cel din urma venind si ca o infrangere rusinoasa dupa ce au condus cu 2-1. 

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat jucatorii, dupa ce initial l-a acuzat pe selectioner si cere ca acestora sa li se ceara socoteala pentru prestatia avuta. 

Mai mult, Dragomir vine si cu o propunere pentru banca tehnica, considerandu-l pe Gica Hagi in masura sa preia banca tehnica a nationalei. 

"L-am criticat destul pe Radoi, inclusiv eu. Acum vreti sa il crucificam? Mai greseste omul. Daca vrea el sa plece...

Am auzit ca s-a vorbit si despre Hagi, iar el cunoaste si jucatorii de la echipa nationala. Trebuie sa incerce cu Hagi. 

Unii jucatori sunt chiar nesimtiti. Ei nu au nicio vina? Ei numai sa castige bani si onoare? Puscas nu primeste nici macar o critica dupa ce a facut? Si ca el mai sunt 2-3. 

Poate ca a facut si Radoi niste greseli, dar sa ii punem in spate totul lui si lui Stoichita? Ce vina au ei? Toti au militat pentru Radoi la echipa nationala dupa rezultatele de la U21. 

Trebuie sa se bazeze pe 16-17 jucatori si sa nu mai faca 5-6 schimbari. Eu aici cred ca el a gresit, nu il alta parte", a spus Dumitru Dragomir la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!