Nationala

VIDEO EXCLUSIV "Dacă a ajuns să comande Stoichiță Federația, vă dați seama". Ce părere are Becali despre numirea lui Iordănescu ca selecționer

Edi Iordănescu a fost ales pentru funcția de selecționer al României, în detrimentul lui Ladislau Boloni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:21
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:33

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a vorbit despre decizia de a-l alege pe Edi Iordănescu pentru postul de selecționer, dar și plusurile și minusurile pe care le are acesta. 

"Nu mă mai interesează pe mine cine e selecționer, ce face Federația nu mă interesează. Cu tot respectul, Stoichiță e băiat extraordinar, dar dacă a ajuns să comande el Federația, vă dați seama. E băiat bun, dar nu se poate să conducă el, nu vreau să spun mai bune.", a declarat Gigi Becali la PRO X

Care este minusul lui Edi Iordănescu după părerea lui Gigi Becali
 

"Părerea mea e că e mai bun Edi de 100 de ori decât Boloni. Și ca muncă, îl știu că muncește de înnebunește, și ca tehnică, râdeți voi, o avea ăla experiență, dar Edi cunoaște mult fotbal, jucătorii din România. Singurul lucru la care s-ar putea să fie deficitar e relația cu jucătorii. Dragostea aia, nu știu dacă poate Edi să facă o comuniune cu jucătorii. 

Eu nu am spus că a fost conflictual, dar e diferență între a fi apropiat și a semăna o dragoste între antrenor și jucător.", a spus patronul celor de la FCSB. 

Edi Iordănescu și-a ales secundul pentru echipa națională!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că Edi Iordănescu a stabilit deja antrenorul secund pe care îl va aduce la echipa națională, însă nu a dorit să îi ofere numele, limitându-se să transmită că este vorba de un fost internațional.

"Eu ştiu cine va veni secund, dar nu pot să zic. E fost internaţional, va sta chiar pe bancă", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În momentul prezentării, Edi Iordănescu a subliniat că nu se grăbește să ia o decizie în privința staff-ului de la echipa națională, dorind să ia deciziile corecte.

Modifică setările cookies