Liga Campionilor

Neymar risca sa fie suspendat! Cu ce gest i-a scos brazilianul din minti pe cei de la UEFA! Nu e prima data cand face asta

Neymar nu a putut evolua impotriva lui Barcelona, insa PSG s-a descurcat si fara el si a invins cu 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 10:10
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 10:25

Atacantul brazilian al celor de la PSG ar putea primi doua etape de suspendare in UEFA Champions League, dupa reactia sa necontrolata de la penalty-ul acordat celor de la Barcelona, cu care Messi a deschis scorul.

Absent din cauza unei accidentari, fotbalistul a postat pe Twitter o poza cu faza incriminata, urmata de mesajul: "acest penalty este o gluma", dupa care a continuat sa-si verse nervii pe retelele de socializare, spunand ca e un "gol de rahat" marcat de Barcelona.

  • Neymar risca sa fie suspendat! Cu ce gest i-a scos brazilianul din minti pe cei e la UEFA! Nu e prima data cand reactioneaza asa

Mesajele au fost sterse la cateva minute, insa mai multi fani au apucat sa preia mesajele lui Neymar, lucru care ii poate crea probleme. Neymar a mai avut o problema asemanatoare, in 2019, cand UEFA l-a suspendat 3 etape, ulterior pedeapsa redusa la doua etape, dupa ce a criticat un penalty acordat lui Manchester United contra celor de la PSG.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies