Messi A DISPARUT din nou! Statistica NEAGRA pentru argentinian pe Anfield: "A fost spectator"

Lionel Messi Barcelona Barcelona UCL Lionel Messi Barcelona Liverpool - Barcelona Liga Campionilor Messi A DISPARUT din nou! Statistica NEAGRA pentru argentinian pe Anfield: "A fost spectator"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Mai 2019, 09:08
Data actualizarii: Miercuri 08 Mai 2019, 09:49

Barcelona a oferit cel mai mare soc al acestei campanii din UEFA Champions League. 

Echipa catalana a pornit cu un avantaj urias inaintea returului de pe Anfield cu Liverpool, 3-0 obtinut pe Camp Nou, si a pierdut calificarea in finala de la Madrid a UEFA Champions League. 

Elevii lui Jurgen Klopp au reusit ceea ce parea imposibil si i-au dat patru goluri Barcei. 

  • Messi A DISPARUT din nou! Statistica NEAGRA pentru argentinian pe Anfield: A fost spectator

Lionel Messi, cel de la care toata lumea astepta o magie, asa cum a obisnuit sa ofere de fiecare data, a fost aproape inexistent pe Anfield. Marca a publicat statistica paselor si mingiilor pierdute de starul argentinian, iar aceasta vorbeste de la sine. 

In returul de marti seara, Messi nu a mai putut-o salva pe Barca, iar Liverpool a devenit noua AS Roma, in timp ce Anfield s-a transformat in Olympico pentru echipa lui Valverde. 

Evolutia lui Lionel Messi a fost una total sub asteptari, atat in ceea ce priveste spectacolul oferit, cat si in ceea ce priveste statistica sa. Messi nu a amenintat in niciun fel adversarul, asa cum obisnuieste si nu a avut o contributie decisiva nici din punct de vedere ofensiv, nici defensiv. 

Datele arata un meci aproape nul pentru argentinian. Acesta a reusit doar 35 de pase bune si sase gresite, un numar mult sub media obisnuita a sa. Mai mult, Messi a pierdut mingea de 17 ori si a recuperat-o de doar doua ori pe cont propriu. 

"In acest fel, Messi adauga in portofoliul sau un nou meci ca spectator", au notat spaniolii de la Marca. 

Lionel Messi nu a mai inscris intr-o semifinala din UEFA Champions League din sezonul 2010/2011, cand inscria pe Santiago Bernabeu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!