David Miculescu FCSB Ionut Badea transfer david miculescu Liga 1

"Nu a mai avut o creștere". Motivul pentru care jocul lui David Miculescu a regresat în ultimele luni

David Miculescu este transferul cu răsunet pe care l-a realizat FCSB în urmă cu câteva zile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 16:45
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 16:53

Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pe jucătorul de la UTA Arad, după ce declarase că nu mai este dispus să cumpere fotbaliști.

Ionuț Badea, fostul antrenor de la UTA Arad, a vorbit despre regresul jucătorului din ultimele luni, explicând că refuzarea transferului în Statele Unite l-amarcat pe tânărul de 21 de ani. 

"A avut ofertă de la Charlotte, a fost agreată de club, dar nu și de jucător. Ulterior, David nu a mai avut o creștere constantă, ci a rămas în zona respectivă. Are motivație, se antrenează cu plăcere, e pregătit să treacă la următorul nivel.

Au fost momente când dispărea din joc, dar le-am pus pe seama acelui transfer ratat. David trăiește autentic lucrurile care i se întâmplă. N-are niciun stres. S-a mai întâmplat la FCSB un transfer, Golofca, care a intrat direct titular și a făcut-o sub nivelul său.

E important ca și antrenorul și colegii să-l primească cum trebuie. Clar a fost adus pentru poziția lui Cordea. Poziția numărul 2 este în spatele vârfului sau chiar număr 9, dar aici mai trebuie lucrat și nu știu dacă FCSB are răbdare", a declarat Ionuț Badea la DigiSport. 

David Miculescu: "Sunt pregătit pentru e debuta în Conference League!"

"Pentru mine înseamnă un pas foarte important că am ajuns la Steaua, o echipă care se bate la titlu. Am aici să demonstrez, sper să-i fac mândri pe toți. Am puține emoții că am ajuns la Steaua (n.r. nu te-a îmbărbădat domnul Becali?) Ba da, am vorbit cu domnul Becali, e totul bine. Vreau să-i demonstrez să aibă încredere în mine că m-a adus aici. 

Este o schimbare importantă, dar eu zic că mă voi acomoda foarte repede. Asta îmi va fi și motivația, să ajung la naționala mare. Eu sunt foarte pregătit pentru a debuta în meciul din Conference League, sper să și înscriu. Încă nu am apucat să vorbesc cu Nicolae Dică, sper că astăzi să o fac. 

Am eu obiectiv personal la numărul de goluri, dar vreau să luăm campionatul anul ăsta și să-i facem fericiți pe suporteri. Avem doar 2 puncte, dar totul o să fie bine. Aici la FCSB, la Steaua, mi-am dorit dintotdeauna să joc și visul s-a împlinit. 

Mă simt foarte motivat, nimeni nu-și poate permite acest transfer în Liga 1, în România", a declarat David Miculescu la conferința de presă. 

Modifică setările cookies