Liga 2

Adrian Mititelu il DESFIINTEAZA pe ministrul Ionut Stroe: "Un IMBECIL! Toata tara stie cum s-a infiintat CSU!"

Ministrul Tineretului si Sportului este un cunoscut sustinator al vicecampioanei Romaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2020, 14:18
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 14:36

El si-a dezvaluit din nou in presa admiratia pentru echipa condusa de Cristiano Bergodi. Dupa aceasta declaratie, Adrian Mititelu a reactionat si a postat un mesaj dur la adresa sefului de la MTS. Finantatorul lui FC U Craiova l-a numit pe ministrul Stroe nulitate si imbecil. Pe langa asta, el a dezvaluit ca Ionut Stroe era invitat in trecut la meciurile echipei patronate de Mititelu.

"Un IMBECIL, ajuns ministru fara sa fi miscat un pai in viata lui!

Aceasta nulitate COMPROMITE GRAV demnitatea ce temporar, dar NEDREPT o ocupa!

Toata tara stie cum s-a infiintat CSU !

Justitia de asemenea a confirmat DEFINITIV faptul ca acest club n-are nicio legatura cu UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Imi amintesc cum lingaul nu lipsea de la Tribuna VIP a adevaratei echipe, iar ani de zile a beneficiat de invitatii gratuite unde a fost tratat si respectat desi era un NIMENI!", a fost mesajul postat de Adrian Mititelu.

 

"Echipa asta (n.r. – CS U Craiova) a rezultat… Sunt prieten cu Pavel Badea si va fac o confidenta din acea perioada. Pavel Badea, dupa cum stiti, este presedintele clubului CS Universitatea Craiova, clubul sportiv departamental din subordinea Ministerului Educatiei.

In momentele in care in Craiova nu mai exista echipa, Pavel Badea s-a gandit si a avut ideea reinfiintarii aceste sectii de fotbal in cadrul acestui club departamental. Balaci, Tilihoi, Beldeanu, Camataru si toti ceilalti au jucat la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, sectia de fotbal a acestui club, al Ministerului Educatiei. Marea majoritate a acestor fotbalisti erau si studenti ai Universitatii din Craiova.

La vremea respectiva demersul a fost initiat de el impreuna cu administratia locala, iar alaturi de ei a venit o S.C. suficient de puternica, care sa sustina aceasta activitate fotbalistica. Si din aceasta asociere, luandu-se in considerare palmaresul, sustinerea administratie locale, care vine cu stadionul, si banii investitorilor, pe care nu o sa-i numesc acum, a rezultat acest club care continua activitatea si traditia", a fost declaratia lui Ionut Stroe care l-a enervat pe Mititelu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies