Liga 1

Un patron din Liga 1, îngrijorat de situația de la FCSB: "Devine un caz periculos!"

FCSB este într-o scădere uriașă de formă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 17:34
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 17:51

În ultimii ani, echipa a suferit un declin uriaș, echipa fiind la al patrulea sezon consecutiv fără calificare în grupele unei competiții europene. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este îngrijorat de situația echipei ce a dominat competiția internă între 2012 și 2015. El e vorbit pentru Gsp.ro despre situația echipei.

"La birou. Dacă nu-mi plăcea cartea, nu aveam birou, ci tractor. Ha, ha, ha! Da, da... Și eu sunt surprins cum batem și nu mă implic. Doamne-ferește, departe de gândul meu! Dar am văzut ce spune presa și devine un caz periculos ce se întâmplă la FCSB.

  • Un patron din Liga 1, îngrijorat de situația de la FCSB: Devine un caz periculos!

E un comportament periculos. Cred că nu o să iasă nimic bine acolo, pentru că domnul Becali face totul dintr-o ambiție. Presa o să-l bușească prin toate colțurile și nu o să iasă nimic bun. Păcat dacă nu cedează!

"Este împotriva oricărei filosofii!"

Nu înteleg nimic! E, pur și simplu, ambiția dânsului de a arăta că e cineva, că are un mic diavol, așa cum îi spune el, și face multe în virtutea unor trufii neomenești. Nu poți să te apuci să faci asta când ești pe malul prăpastiei! Este împotriva oricărei filosofii și a oricărui curent normal din lumea fotbalului, dar el merge în continuare.

Antrenorul ăla, săracu'... îl face de râs! Am văzut că și ăla e subțire ca o coală de hârtie, nici nu știe ce să spună când îl mănâncă presa. Gigi face un mare deserviciu fotbalului nostru.

Acum depinde cât contează antrenorul pentru că el echipă are acolo, cu copii valoroși. Sunt zile și zile, dar tipul ăsta de acțiune e dăunător fotbalului. Cea mai titrată echipă de fotbal din România este, pur și simplu, decimată de un anumit tip de comportament al domnului Becali. Ceea ce este un păcat imens. FCSB nu moare așa ușor, dar nu cred că va face performanța pe care și-o dorește. E greu, greu, greu.

"HAOS"

E greu de spus ce se întâmplă acolo. Eu totuși cred că Todoran are un merit acolo. O implicare, chiar dacă are o ascultare. Dacă vrei să faci performanță, să scoți ce-i mai bun dintr-un grup și să maximizezi toate valorile sale, atunci ai nevoie de foarte multă atenție, să știi să pui fiecare element în valoare. Iar în momentul ăsta e greu să faci asta într-un haos.

Haos... Nu știu dacă e cel mai bun termen, însă e dificil să faci ceva cu schimbări de la televizor, fără să ai o școală. Până la urmă, știți ce se întâmplă? Dacă o va ține așa în linia întâi și va termina pe locul doi sau trei, asta este puterea lui și este păcat. FCSB este o echipă mult mai bine plasată, păcat!

Tot timpul mă gândesc la cine vine și la cine pleacă. La mine pleacă, în general, cei aflați pe final de contract sau cei pe care mai iau niște bani. Mai sunt și nebuni ca Meleke, care și-a luat bagajele și a plecat pur și simplu. Tot timpul am încercat cu Marius să contrabalansăm lucrurile astea. Chiar și așa avem nevoie de timp".

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies