Liga 1

„Botoșani e singura echipă care ne-a pus probleme anul acesta!” Belu, ironie îndreptată spre FCSB

Rapid a câștigat meciul cu FC Botoșani, 2-0, și a rămas singura echipă din Liga 1 care nu a primit gol. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 23:46
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 00:28

Rapid a câștigat a șasea etapă din Liga 1 cu FC Botoșani, 2-0, golurile giuleștenilor fiind marcate de Marzouk și Alami. 

Însă în minutul 30 al meciului, Claudiu Belu a salvat-o pe Rapid. Fili a șutat, având toată poarta în față, dar fundașul dreapta al giuleștenilor a intervenit și le-a răpit celor de la Botoșani șansa de a sărbători primul gol al partidei. 

La finalul meciului, Claudiu Belu a dezvăluit că FC Botoșani a fost echipa care le-a pus cele mai mari probleme în acest sezon.

„Am făcut un joc defensiv foarte bun. Botoșaniul este o echipă foarte bună, ne-a pus cele mai mare probleme din campionat. Sper să continuăm cu devotament, cu determinare”, a declarat Claudiu Belu după victoria cu FC Botoșani. 

Belu a vorbit și despre intervenția pe care a avut-o în minutul 30, când a respins mingea șutată de Fili de pe linia porții. 

Aceea a fost ocazia cea mai mare a Botoșaniului, în rest ne-a pasat. Este o echipă bună. Doar Botoșaniului ne-a pus probleme anul acesta, în rest nicio echipă. 

Nu mă așteptam să fie atât de mulți fani, le mulțumim foarte mult. S-au adunat din Botoșani, București și au făcut o atmosfertă frumoasă. Abia aștept să joc în fața propriilor suporteri”, a precizat Claudiu Belu. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies