Rapid defilează în campionat, dar nu o sperie pe viitoarea adversară din campionat: ”Nu ar fi o surpriză dacă îi batem!”

Rapid FC Botosani valeriu iftime Superliga Rapid defilează în campionat, dar nu o sperie pe viitoarea adversară din campionat: ”Nu ar fi o surpriză dacă îi batem!”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 13:41
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 13:02

Primele trei echipe din Liga 1 par să își fi consolidat locurile.

Liga 1 a început, deja s-au scurs trei etape, iar trei echipe au ieșit în evidență. Deși era de așteptat ca FCSB, Craiova și CFR să defileze, doar campioana a avut un start de sezon pe măsura așteptărilor.

Totuși, Rapid și FC Botoșani par a fi surpizele acestui start de sezon. Cele două echipe au 13 puncte, din 15 posibile, și sunt sigure că vor mai rămâne cel puțin două etape pe podium. Cele două echipe se vor întâlni duminică, de la 21:30, la Botoșani, într-un duel ce va pune față în față două echipe ce joacă un fotbal ofensiv.

  • Rapid defilează în campionat, dar nu o sperie pe viitoarea adversară din campionat: ”Nu ar fi o surpriză dacă îi batem!”

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, are încredere în echipa sa. El spune că nu ar fi o surpriză dacă echipa lui ar învinge, chiar dacă meciul va fi unul foarte dificil.

„Nimeni nu se aștepta că o să fie în poziția asta. E o echipă interesantă, cu niște suporteri extraordinari. Încearcă mai mult decât credeau chiar și ei. N-am avut meciuri ușoare nici până acum, așa că sper ca în meciul cu Rapidul să știm să ne punem în valoare forța noastră de grup și să câștigăm, dar nu va fi un meci ușor.

Nu cred că Rapidul o să fie echipa care nu va primi gol niciodată, nu cred că va fi o surpriză dacă batem Rapidul, dar nu va fi ușor. Sper să reușim să facem un meci frumos. Este o finală, conjunctural vorbind, pentru locul doi.

La ce ambiție au, câțiva jucători buni, arată a echipă de play-off. Să vedem în meciul direct dacă sunt mai buni ca noi, depinde cum o să joace”, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!