VIDEO EXCLUSIV Universitatea Craiova s-a reprofilat după ce a ratat un transfer: „Eu îl prefer pe el decât pe Varela!” Anunțul conducerii

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Sorin Cârțu a vorbit despre planurile Universității Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:03
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:30

Fernando Varela (34 ani) a fost ținta Universității Craiova în această iarnă. Pentru a-și betona apărarea, Laurențiu Reghecampf l-a dorit pe fostul său elev alături de care a colaborat la FCSB. 

Chiar dacă PAOK și-a dat acordul pentru ca mutarea să se materializeze în această perioadă de transferuri, fundașul central este cel care nu a dorit să vină la clubul din Bănie, fiind tentat de o revenire la FCSB.

„Varela a fost principala țintă a noastră în această iarnă. Am muncit două săptămâni la acest transfer. Din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK a fost de acord, dar, din nefericire, mutarea a picat. N-a fost vorba despre bani”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Însă, Sorin Cârțu nu regretă atât de mult că Varela nu a ajuns la Universitatea Craiova. Președintele clubului, împreună cu Marian Copilu, au găsit o nouă variantă pentru zona defensivă.

„Da, era o soluție (n.r. - Fernando Varela). Juca la o echipă care a fost tot timpul în competiția majoră a fotbalului european. Dar mai sunt soluții pe care clubul poate să le rezolve. Aseară vorbeam cu Marian, la o discuție pe care am avut-o particulară, și ne gândeam la o soluție accesibilă. 

Eu aș prefera soluția asta decât pe Varela. Este un apărător central din Liga 1, nu spun mai multe”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies