"Are un potential extraordinar! Joaca din ce in ce mai bine!" Morutan, laudat de un fost coleg de echipa! Ce spune despre transferul in strainatate

Morutan FC Botosani FCSB Liga 1 Mihai Roman Superliga Un fost coechiepier il lauda pe Morutan! "Are un potential extraordinar, joaca din ce in ce mai bine. Cred ca face fata intr-un campionat mai puternic"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 14:45
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 14:59

Urmatorul jucator care ar putea face pasul catre un campionat mai puternic este Olimpiu Morutan, iar un fost coechipier il lauda.

Fost coechipier cu Morutan la FCSB, Mihai Roman, are numai cuvinte de lauda pentru tanarul mijlocas inaintea meciului direct dintre FC Botosani si FCSB.

Fostul international e de parere ca Morutan poate face fata intr-un campionat mai puternic si lauda constanta pe care a avut-o.

  • Un fost coechiepier il lauda pe Morutan! Are un potential extraordinar, joaca din ce in ce mai bine. Cred ca face fata intr-un campionat mai puternic

"Da. In ultimele partide a jucat meci de meci, ceea ce nu se intampla in trecut si il vad ca are un potential extraordinar! O face din ce in ce mai bine si cred ca poate fata intr-un campionat mult mai puternic.

Am mai vorbit cu el din cand in cand, tin legatura cu multi jucatori de acolo. De la manager, la presedinte, la toata lumea! Antrenor cu portari, medic. Antrenorii, jucatorii, cu totii", a declarat Mihai Roman, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!