Liga 1

"Toata lumea stia ca merita sa ramana la Craiova!" Noi detalii despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB! "E fals ca nu l-am lasat la nationala"

Octavian Popescu este unul dintre cei mai in forma tineri fotbalisti din Romania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 09:13
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 09:17

Pustiul de la FCSB care a atras toate privirile in acest sezon ar fi putut juca la Universitatea Craiova, fiind remarcat de Victor Piturca pe cand acesta era antrenorul echipei lui Mihai Rotaru. Fotbalistul i-a fost, insa, recomandat lui Giovanni Becali, care l-a transferat la FCSB. 

Finantatorul oltenilor a vorbit despre aceasta mutare dupa infrangerea echipei sale in fata celor de la Chindia Targoviste. Mihai Rotaru a admis ca Craiova a pierdut un jucator foarte talentat, insa a punctat faptul ca nu regreta ceea ce s-a intamplat. 

  • Toata lumea stia ca merita sa ramana la Craiova! Noi detalii despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB! E fals ca nu l-am lasat la nationala

"Octavian Popescu n-a fost niciodata jucatorul nostru, el a fost imprumutat la Universitatea Craiova cu clauza de cumparare. Colegii mei de la administrativ au facut o greseala birocratica. 

Toata lumea a fost de acord, de la cel mai la cel mai mare, ca jucatorul merita sa ramana la Craiova. Dar nu i s-a facut contract pe perioada urmatoare. Era o chestie obligatorie atunci cand e vorba de un imprumut cu optiune de cumparare. 

E fals ca nu l-am lasat la nationala, nu e vreun club care sa faca asta. Nu ai voie sa nu lasi la echipa nationala un jucator convocat in datele stabilite. E vorba de altceva, oamenii de acolo au vrut sa-l vada extra, dar noi nu trimitem extra pe nimeni la astfel de actiuni", a declarat Mihai Rotaru, la DigiSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies