"Toata lumea stia ca merita sa ramana la Craiova!" Noi detalii despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB! "E fals ca nu l-am lasat la nationala"

Octavian Popescu FCSB Mihai Rotaru Transfer Universitatea Craiova Superliga "Toata lumea stia ca merita sa ramana la Craiova!" Noi detalii despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB! "E fals ca nu l-am lasat la nationala"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 09:13
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 09:17

Octavian Popescu este unul dintre cei mai in forma tineri fotbalisti din Romania. 

Pustiul de la FCSB care a atras toate privirile in acest sezon ar fi putut juca la Universitatea Craiova, fiind remarcat de Victor Piturca pe cand acesta era antrenorul echipei lui Mihai Rotaru. Fotbalistul i-a fost, insa, recomandat lui Giovanni Becali, care l-a transferat la FCSB. 

Finantatorul oltenilor a vorbit despre aceasta mutare dupa infrangerea echipei sale in fata celor de la Chindia Targoviste. Mihai Rotaru a admis ca Craiova a pierdut un jucator foarte talentat, insa a punctat faptul ca nu regreta ceea ce s-a intamplat. 

  • Toata lumea stia ca merita sa ramana la Craiova! Noi detalii despre transferul lui Octavian Popescu la FCSB! E fals ca nu l-am lasat la nationala

"Octavian Popescu n-a fost niciodata jucatorul nostru, el a fost imprumutat la Universitatea Craiova cu clauza de cumparare. Colegii mei de la administrativ au facut o greseala birocratica. 

Toata lumea a fost de acord, de la cel mai la cel mai mare, ca jucatorul merita sa ramana la Craiova. Dar nu i s-a facut contract pe perioada urmatoare. Era o chestie obligatorie atunci cand e vorba de un imprumut cu optiune de cumparare. 

E fals ca nu l-am lasat la nationala, nu e vreun club care sa faca asta. Nu ai voie sa nu lasi la echipa nationala un jucator convocat in datele stabilite. E vorba de altceva, oamenii de acolo au vrut sa-l vada extra, dar noi nu trimitem extra pe nimeni la astfel de actiuni", a declarat Mihai Rotaru, la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!