EXCLUSIV | ULTIMA OFERTA pentru Ongenda, Botosaniul NICI NU VREA sa auda! Pachetul de 1 MILION pe care l-a refuzat Iftime

hervin ongenda FC Botosani Superliga ULTIMA OFERTA pentru Ongenda, Botosaniul NICI NU VREA sa auda! Pachetul de 1 MILION pe care l-a refuzat Iftime
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 August 2019, 11:52
Data actualizarii: Marti 27 August 2019, 11:56

Ongenda nu mai vrea sa continue cu Botosaniul, chiar daca patronul Iftime tine cu orice pret sa-l convinga sa semneze prelungirea.

Moldovenii nu vor nici sa-l vanda pe Ongenda in acest moment pentru mai putin de un milion de euro, chiar daca risca sa-l piarda gratis la anul.

Conform surselor www.sport.ro, Chievo a facut o noua propunere pentru Ongenda, respinsa de Botosani. Italienii din Serie B ar fi oferit 150 000 de euro pentru imprumutul jucatorului, cu promisiunea ca vor achita alti 500 000 daca mijlocasul ofensiv ii va convinge de calitatile lui. Chievo se angaja si sa ofere un procent de 15% dintr-un viitor transfer Botosaniului, precum si sa includa clauze de performanta in contractul lui Ongenda. In plus, Chievo planuia si sa trimita unul sau doi jucatori in Romania ca parte a intelegerii. Toate argumentele clubului din Serie B au fost insa respinse de Botosani, care i-a transmis lui Ongenda ca vrea sa-l pastreze.

Hervin Ongenda (23 de ani) a ajuns anul trecut la Botosani, liber de contract dupa despartirea de Real Murcia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!