TENSIUNI IMENSE in vestiarul lui CFR Cluj inainte de plecarea lui Petrescu! Antrenorul ar fi fost aproape sa se ia la bataie cu jucatorii 

TENSIUNI IMENSE in vestiarul lui CFR Cluj inainte de plecarea lui Petrescu! Antrenorul ar fi fost aproape sa se ia la bataie cu jucatorii 

Dan Petrescu s-a despartit pe cale amiabila de CFR Cluj in cursul acestei saptamani, insa a plecat dupa o perioada de inalta tensiune la club. 

Anuntul plecarii lui Petrescu de la campioana Romaniei a surprins in contextul meciurilor ramase pana la finalul anului, insa relatia sa cu jucatorii si conducatorii clubului s-ar fi racit drastic, mai ales dupa ultimele rezultate. 

Atmosfera de la echipa nu era cea mai buna, insa rezultatele bune il tineau pe Petrescu pe banca tehnica. Decizia despartirii s-a luat imediat dupa meciul din Cupa, cand CFR a fost eliminata de Poli Iasi, insa in ultimul timp, starea de tensiune era tot mai evidenta, ajungandu-se chiar ca nici jucatorii sa nu mai poata sa lucreze cu antrenorul. 

Mai mult decat atat, Gazeta Sporturilor anunta ca in vestiarul CFR-ului au existat conflicte mari intre Petrescu si fotbalistii campioanei. Conform sursei citate, in anumite situatii, tensiunea a fost atat de ridicata incat au fost aproape de contacte fizice. Nume importante din vestiar precum Tucudean, Djokovic sau Arlauskis l-ar fi amenintat pe Petrescu in trecut, insa discutia ar fi fost aplanata de oameni din cadrul clubului. 

Relatia cu conducerea nu a fost deloc mai buna, mai ales ca in ultimele luni, Petrescu a criticat in continuu campania proasta de transfeuri de la club si lipsa de atitudine a conducatorilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies