Liga 1

”Pleacă!” Mihai Stoica, anunțul momentului în legătură cu un jucător de la FCSB 

FCSB ar putea pierde un jucător.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:11
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 21:47

Florin Tănase este curtat de Al Nasr Dubai prin managerul Ramon Diaz, iar echipa din Golf este gata să achite clauza de reziliere în valoare de 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe căpitanul echipei din Berceni.

Pe marginea acestui transfer s-a discutat mult în ultima perioadă, iar zvonurile au dus inclusiv la discuții despre înlocuitori. Un lucru este cert: FCSB nu va accepta să îl cedeze pe Tănase pentru mai puțin de trei milioane de euro, așa cum apare și în clauza de reziliere.

Suma nu este mare, ținând cont de faptul că transfermarkt îl cotează pe acesta la 5 milioane de euro. Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a confirmat acest detaliu.

"De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă. 

Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies