Steaua din curtea FCSB-ului! Inca n-a dat BAC-ul, dar a marcat primul gol in Europa si da autografe cand merge la scoala: "Doamna de romana ma intelege cel mai bine"

N-are 18 ani, n-a dat nici BAC-ul, dar a marcat in Europa! Unul din pustii minune ai FCSB-ului viseaza sa devina vedeta! Deocamadata e star la el in scoala.

Cristi Dumitru (17 ani) a marcat primul sau gol pentru FCSB in deplasarea de la Orhei, contra moldovenilor de la Milsami. De atunci, pustiul a devenit vedeta la el in scoala. Colegii si profesorii l-au recunoscut la televizor.

"Am mai dat autografe pe mingi si am facut poze cu cei mici! Doamna de romana ma intelege foarte bine", spune tanarul Cristi Dumitru.

A dat gol in Europa, dar FCSB l-a trimis la Clinceni

Chiar daca a dat gol pentru FCSB in Europa, Cristi Dumitru nu a fost pastrat.  Pentru a putea juca mai mult, ros-albastrii l-au trimis la nou promovata Academica Clinceni.

Dumitru a fost imprumutat de FCSB la Cliceni si joaca pentru nationala sub 18 ani, unde e antrenat de Laurentiu Rosu. Daca Rosu va ajunge la FCSB, el are sanse mari sa fie rechemat la echipa!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT