Steaua din curtea FCSB-ului! Inca n-a dat BAC-ul, dar a marcat primul gol in Europa si da autografe cand merge la scoala: "Doamna de romana ma intelege cel mai bine"

N-are 18 ani, n-a dat nici BAC-ul, dar a marcat in Europa! Unul din pustii minune ai FCSB-ului viseaza sa devina vedeta! Deocamadata e star la el in scoala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 August 2019, 20:39
Data actualizarii: Luni 05 August 2019, 20:44

Cristi Dumitru (17 ani) a marcat primul sau gol pentru FCSB in deplasarea de la Orhei, contra moldovenilor de la Milsami. De atunci, pustiul a devenit vedeta la el in scoala. Colegii si profesorii l-au recunoscut la televizor.

"Am mai dat autografe pe mingi si am facut poze cu cei mici! Doamna de romana ma intelege foarte bine", spune tanarul Cristi Dumitru.

A dat gol in Europa, dar FCSB l-a trimis la Clinceni

Chiar daca a dat gol pentru FCSB in Europa, Cristi Dumitru nu a fost pastrat.  Pentru a putea juca mai mult, ros-albastrii l-au trimis la nou promovata Academica Clinceni.

Dumitru a fost imprumutat de FCSB la Cliceni si joaca pentru nationala sub 18 ani, unde e antrenat de Laurentiu Rosu. Daca Rosu va ajunge la FCSB, el are sanse mari sa fie rechemat la echipa!

Modifică setările cookies