Șefii lui Dinamo au contactat deja un alt antrenor și au primit răspunsul pe loc

Mircea Rednic Dinamo Leo Grozavu Superliga Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:13

Dinamo rămâne pe penultimul loc în Liga 1 și după egalul cu FCU Craiova, iar situația în care se află clubul, în momentul de față, îi neliniștește pe șefii din ”Ștefan cel Mare”.

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu iau în calcul înlocuirea lui Mircea Rednic, care a fost în conflict cu mai mulți jucători din vestiar de când a preluat echipa. Conducerea l-a contactat deja pe Leo Grozavu, liber de contract după despărțirea de Sepsi.

Leo Grozavu a refuzat Dinamo

Doar că aceștia s-au lovit de refuzul lui Grozavu, acesta motivând că nu poate lucra în atmosfera care este acum la Dinamo.

„Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu”, le-a spus Grozavu celor din conducerea lui Dinamo, potrivit ProSport

Rednic s-a arătat dispus pentru a pleca de la Dinamo, în cazul în care conducerea decide că poate lua o decizie mai bună pentru viitorul clubului.

„Am auzit că e zvon Uhrin. Discutăm de zvonuri. Dusan Uhrin, cine mai poate să vină? Zinedine Zidane, că și el e pe liber. Eu am zis, am venit să ajut, dacă cineva crede că altcineva poate să facă asta, cu mare drag mă dau la o parte și îi predau 'the Team'”, a spus Rednic.

Următește întreaga conferință de presă a lui Mircea Rednic de după Dinamo - FCU Craiova | VIDEO


„E și Zidane pe liber, să vină el!” Reacție incredibilă a lui Rednic când a fost întrebat de Uhrin: „Zici că am luat Barcelona!” pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!