Mircea Rednic Dinamo Leo Grozavu Superliga

Șefii lui Dinamo au contactat deja un alt antrenor și au primit răspunsul pe loc

Dinamo rămâne pe penultimul loc în Liga 1 și după egalul cu FCU Craiova, iar situația în care se află clubul, în momentul de față, îi neliniștește pe șefii din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:13

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu iau în calcul înlocuirea lui Mircea Rednic, care a fost în conflict cu mai mulți jucători din vestiar de când a preluat echipa. Conducerea l-a contactat deja pe Leo Grozavu, liber de contract după despărțirea de Sepsi.

Leo Grozavu a refuzat Dinamo

Doar că aceștia s-au lovit de refuzul lui Grozavu, acesta motivând că nu poate lucra în atmosfera care este acum la Dinamo.

„Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu”, le-a spus Grozavu celor din conducerea lui Dinamo, potrivit ProSport

Rednic s-a arătat dispus pentru a pleca de la Dinamo, în cazul în care conducerea decide că poate lua o decizie mai bună pentru viitorul clubului.

„Am auzit că e zvon Uhrin. Discutăm de zvonuri. Dusan Uhrin, cine mai poate să vină? Zinedine Zidane, că și el e pe liber. Eu am zis, am venit să ajut, dacă cineva crede că altcineva poate să facă asta, cu mare drag mă dau la o parte și îi predau 'the Team'”, a spus Rednic.

Următește întreaga conferință de presă a lui Mircea Rednic de după Dinamo - FCU Craiova | VIDEO


„E și Zidane pe liber, să vină el!” Reacție incredibilă a lui Rednic când a fost întrebat de Uhrin: „Zici că am luat Barcelona!” pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!