Salariu URIAS pentru Diego Capel la Dinamo! Cat va castiga internationalul spaniol, dublu castigator al trofeului Europa League: "Se discuta ultimele detalii"

Dinamo Superliga Salariu URIAS pentru Diego Capel la Dinamo! Cat va castiga internationalul spaniol, dublu castigator al trofeului Europa League: "Se discuta ultimele detalii"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 18:59
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 19:01

Diego Capel (32 de ani) este la un pas sa semneze cu Dinamo si ar fi o uriasa lovitura de imagine data de 'caini'.

Diego Capel, international spaniol si dublu castigator al Europa League (n. r. Cupa UEFA, inainte de schimbarea formatului), este la un pas sa semneze cu Dinamo.

Potrivit Gazetei, in acest moment se discuta ultimele detalii ale mutari. Mijlocasul ar urma sa aiba un salariu in Stefan cel Mare de peste 20.000 de euro pe luna si se alatura ultimelor achizitii de la Dinamo cu salarii uriase.

Diego Capel a evoluat in partea secunda a sezonului trecut la Birkirkara, formatie din Malta, unde a reusit sa inscrie un gol in 3 partide jucate.

Palmaresul impresionant al lui Diego Capel

 

Capel este format la juniorii echipei Sevilla si a obtinut performante notabile alaturi de iberici. 

Doua trofee de Europa League (Cupa UEFA), in 2006 si 2007, o Cupa si o Supercupa a Spaniei a castigat Capel impreuna cu Sevilla.

De asemenea, Capel este campion european cu Spania U19 si Spania U21, iar la nationala mare a Spaniei are doua aparitii.

Mijlocasul a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Anderlecht, Genoa si Extremadura. Cu Sporting a reusit sa castige o Cupa a Portugaliei, iar cu Anderlecht a luat titlul in Belgia.

325.000 de euro este cota de piata a lui Diego Capel, potrivit Transfermarkt, insa in cea mai buna perioada a carierei a fost evaluat la 14 milioane de euro, in octombrie 2008.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!