Rednic a incheiat orice negociere: "Afacerea a cazut! Sper ca Negoita sa ajunga precum Copos!"

Mircea Rednic continua razboiul de la distanta cu Ionut Negoita, finantatorul lui Dinamo.

Fostul antrenor a spus ca nici macar nu a luat in calcul oferta facut de Negoita de a cumpara un pachet majoritar de actiuni la Dinamo.

Rednic este de parere ca totul a fost doar o strategie a lui Negoita de a linisti suporterii.

"N-am luat in seama oferta facuta de patronul clubului. Tu ma dai afara si dupa doua zile imi propui sa cumpar 51% sau 67%... N-am luat in serios aceasta oferta. A facut-o doar sa linisteasca suporterii sau sa zica fanii 'Uite, ba, i-am dat-o lui Rednic si n-a vrut. Tot la mine ati venit'.

Oferta a fost facuta de Alexandru David, de aceea nu pot sa o iau in serios. Am iesit cu el la o braserie si mi-a facut oferta. Ar trebui sa le fie jena celor de la Dinamo ca mi-au facut aceasta oferta. Sa nu uite ca prima data cand am fost la Dinamo echipa a produs: s-au vandut jucatori in valoare de 3 milioane de euro! Eu sunt aproape de suporteri. Pentru moment, afacerea a cazut. Sper ca Negoita sa ajungă precum Copos, sa spuna ca vinde clubul pentru un euro si sa nu-l ia nimeni", a declarat Mircea Rednic la DigiSport.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT