Reactia de ULTIMA ORA a lui Sumudica: "Trebie sa recunosc, mi s-ar potrivi." Ce spune despre oferta Craiovei

Reactia de ULTIMA ORA a lui Sumudica: "Trebie sa recunosc, mi s-ar potrivi." Ce spune despre oferta Craiovei

Marius Sumudica este dorit de Mihai Rotaru la Craiova.

Patronul celor de la Craiova il doreste pe Sumudica pentru postul de antrenor. Tehnicianul lui Gaziantep este tinta numarul unu a lui Rotaru si i-a facut o oferta de nerefuzat pentru a-l aduce in Banie.

Sumudica a recunoscut ca sunt discutii

"Trebuie sa recunosc, exista niste prieteni comuni cu Mihai Rotaru care fac pressing pe tot terenul. Incearca sa purtam discutii. Craiova este o echipa frumoasa, am fost la nunta lui Gaman si ma oprea toata lumea si ma ruga sa vin antrenor. Cu suporteri patimasi, mi s-ar potrivi mie.

Sunt mandru, orasul ala arde pentru fotbal si ma doreste pe mine ca antrenor, am vazut si in sondaje ca sunt de departe pe primul loc. Craiova atrage. Acum 6 luni m-am intalnit cu Rotaru, mi-a spus sa nu mai zic ca vreau la Craiova ca ma omoara suporterii. Va veni ziua cand vom lucra impreuna cu sanse reale la titlu", a spus Sumudica pentru Digi.

Un apropiat al clublui dezvaluia ca Rotaru incearca sa il convinga pe Sumudica printr-un prieten comun:

"Cei doi oricum tin legatura, sunt intr-o relatie de amicitie, dar exista un prieten comun foarte implicat in discutii. Care chiar l-ar putea convinge pe Sumudica", spunea acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT