becali Cocaina Dinamo FCSB gueye Liga 1

Reactia CATEGORICA a lui Gigi Becali dupa ce 'Jacuzzi' Gueye a fost prins dopat cu cocaina! "L-a luat pe ala al lor!

Razboi pe inima Stelei! STEAUA - FCSB 2, LIVE VIDEO EXCLUSIV ONLINE PE WWW.SPORT.RO, SAMBATA DE LA ORA 15:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Martie 2021, 09:05
Data actualizarii: Sambata 13 Martie 2021, 09:22

Cei din DDB au cerut in mod public control antidoping, insa fara a face o cerere oficiala. La meciul din Cupa Romaniei, ANAD s-a sesizat si a trimis o echipa in control. De la FCSB au fost testati: Florinel Coman, Florin Tanase si Dragos Nedelcu, iar de la Dinamo: Steliano Filip, Diego Fabbrini si Magaye Gueye. Toti ai iesit negativi, mai putin atacantul lui Dinamo, care a fost testat pozitiv cu cocaina. 

Dupa acest scandal, Gigi Becali a reactionat. 

"Dinamo cere antidoping ca Steaua se drogheaza. Cand s-a tras la sorti, daca iei 10 jucatori de la FCSB, trebuie sa iei 10 si de la echipa adversa. Si l-a luat si pe ala al lor (Magaye Gueye) si se drogase. Ati vazut cum face Dumnezeu? Daca sapi groapa altuia, cazi singur in ea", a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Magaye Gueye trebuia sa se prezinte vineri la sediul ANAD pentru a efectua un nou test, dupa ce a fost depistat cu cocaina. 

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvaluit care este varianta fotbalistului. Atacantul lui Dinamo ar sustine ca i s-a pus 'ceva in bautura'.

"La mine au venit reprezentantii antidoping sa-mi spuna numele celor care urmeaza sa fie testati. El fusese schimbat, era in tribuna. Nu parea deloc ingrijorat cand l-am chemat. 

A fost mirat si cand a aflat rezultatul. El crede ca cineva i-a inscenat asta, ca i s-a pus ceva in bautura", a precizat oficialul lui Dinamo la DigiSport.

Modifică setările cookies