Probleme uriase la un club din Liga 1! Risca depunctarea daca nu-si achita datoriile in termen de 5 zile! Ce spune Comisia de Disciplina

Probleme uriase la un club din Liga 1! Risca depunctarea daca nu-si achita datoriile in termen de 5 zile! Ce spune Comisia de Disciplina

Problemele financiare sunt la ordinea zilei in Liga 1, insa cu greu se ajunge la depunctare.

Totusi, se pare ca Astra Giurgiu e aproape sa fie depunctata, dupa ce nu si-a achitat niste datorii catre Bogdan Andone si staff-ul sau, conform Comisiei de Disciplina.

"Respinge exceptia prematuritatii introducerii cererii de punere in executare invocata de debitorul AFC Astra. Sanctioneaza debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei si acorda un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, fata de creditorul Andone Bogdan.

Acorda termen in data de 28.04.2021, ora 15.00, data la care debitorul AFC Astra sa prezinte dovada platii fata de creditorul Andone Bogdan conform Hotararii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si depunctarea", a decis Comisia de Disciplina, la fel ca in cazurile lui Vasile Maftei, Octavian Chihaia si Massimo Salteri.

Antrenorul Bogdan Andone a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Astra Giurgiu la finalul lunii septembrie 2020 si inlocuit de Eugen Neagoe. Fost antrenor al FCSB, Andone era pe banca Astrei din octombrie 2019.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies