Prima reactie a lui Dragomir dupa ce a fost condamnat la 4 ani de inchisoare: "Domnule, nu sunt relaxat!"

Dumitru Dragomir a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, in dosarul drepturilor TV. Decizia nu este definitiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 18:53
Data actualizarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 20:55

Dumitru Dragomir jura ca nu este vinovat si e convins ca va intoarce decizia la Curtea de Apel.

"Domnule, ma asteptam la decizia asta, pentru ca auzisem ca vor sa il sacrifice pe Bendei asta de la postul DNS si SRI. Eu sunt victima colaterala la chestia asta, dar am picat de fraier."

"Nu mi-e teama, o sa demontez. Astept motivarea si o sa demontez toate acuzatiile, pentru ca nu exista niciun martor, nu exista nicio factura, nicio chitanta."

"Nu exista nimic din care sa apara ca am luat mita, sau cum spun ei, vreo spalare de bani."

"Daca a luat cineva din familia mea sau vreun apropiat un leu din acest contract, atunci sa ma duc la puscarie. Dar daca nu am luat nimic, habar n-am de astea", a spus Dragomir pentru ProTV.

In ciuda sigurantei sale din declaratii, Dragomir recunoaste ca "nu este deloc linistit", pana la verdictul final.

4 ani de inchisoare pentru Dragomir. Decizia nu este definitiva

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a fost condamnat marti de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare cu executare.

Potrivit deciziei instantei, Dumitru Dragomir a fost condamnat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si complicitate la spalarea banilor.

In acelasi dosar, Ioan Bendei a fost condamnat la 4 ani inchisoare cu executare.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

In august 2017, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani.

Alaturi de el au fost deferiti justitiei Ioan Bendei, la data faptelor administrator al SC RCS&RDS SA, pentru dare de mita si complicitate la spalare de bani; Bogdan Dumitru Dragomir (fiul lui Dumitru Dragomir), la data faptelor asociat unic al SC Bodu SRL, pentru complicitate la luare de mita si complicitate la spalare de bani.

De asemenea, au fost trimisi in judecata Florin Bogdan Badita, la data faptelor administrator al SC Bodu SRL; Alexandru Oprea, la data faptei directorul general si presedintele CA al RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mita, Mihai Dinei, la data faptelor coordonatorul activitatii juridice a RCS&RDS, pentru complicitate la dare de mita si complicitate la spalare de bani, si Serghei Bulgac, la data faptei director general al RCS&RDS, pentru spalare de bani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies