Presedintele AFAN il contrazice pe Razvan Burleanu! "Este practic imposibil sa implementam protocolul UEFA!"

Emilian Hulubei a vorbit la Ora Exacta in Sport despre protocolul UEFA pe care FRF doreste sa il implementeze in Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 12:26

Razvan Burleanu a declarat ca in Romania se va implementa un protocol de la UEFA dupa care se va desfasura noul sezon fotbalistic din Romania. 

Presedintele AFAN, Emilian Hulubei, a declarat ca este imposbil sa se implemteze acest protocol, deoarece in tara nu se aplica nimic unitar.

"Protocolul UEFA este imposibil de aplicat pentru ca primeaza protocolul stabilit de MTS si Ministerul Sanatatii. DSP-urile aplica regulile lor, avem cluburi la care s-au depistat cazuri de coronavirus si a fost izolata echipa 14 zile, iar alte echipe au fost izolate 7 zile. Unele au reusit dupa ce au repetat testul sa joace a doua zi, vedeti cazul de la Iasi. In toata tara nu se aplica nimic unitar si atunci este practic imposibil sa implementam protocolul UEFA, pentru ca nu ne lasa DSP-ul, nu ne lasa protocolul pe care il avem cu MTS. Sa speram ca se va gasi o salutie pentru ca acest protocol sa fie implementat si la noi si daca vor exista cazuri de covid la o echipa. Cei infectati sa fie izolati, iar restul sa poata sa joace meciul respectiv", a declarat Presedintele AFAN pentru PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!