Liga 1

A plecat de langa Becali, da peste altul mai rau! Surpriza URIASA: unde ar putea ajunge Dica dupa ce a plecat de la FCSB

Nicolae Dica e printre cei mai cautati antrenorului ai momentului in Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 10:32
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2019, 10:34

Dica a primit zilele trecute o oferta surpriza: il vrea Energeticianul din B! Patronul Sarcina a discutat cu Dica in cateva randuri si a obtinut promisiunea ca antrenorul plecat de la FCSB va lua in considerare propunerea. Dica asteapta si alte echipe sa-l contacteze, in speranta ca va prinde cel putin un contract in Liga 1.

Nicolae Sarcina e unul dintre cei mai 'agitati' patroni din fotbalul romanesc. Are doua echipe in B, Energeticianul si Luceafarul Oradea si schimba jucatorii cu zecile in fiecare pauza de transferuri. Nici antrenorii n-au parte de stabilitate cu Sarcina patron. Numai in acest sezon, echipa a schimbat de 3 ori banca tehnica. Ultimul antrenor, Bogdan Andone, tocmai a plecat la FCSB pentru a-i fi secund lui Mihai Teja.

Energeticianul a inceput sezonul cu obiectivul de a intra in Liga 1, insa calculele s-au schimbat dupa un start dificil in B. Sarcina a dat afara toti jucatorii cu contracte mari si anunta acum ca vrea sa atace promovarea la anul.
 

CITESTE SI

Modifică setările cookies