"Pentru CFR e convenabil sa se intrerupa campionatul!" Reactia lui Gigi Becali dupa ce ardelenii au cerut suspendarea Ligii 1! Ce spune patronul FCSB

Gigi Becali nu se teme de pandemia de coronavirus.

Presedintele CFR-ului, Marian Copilu, a cerut miercuri suspendarea cat mai rapida a campionatului. Acesta a spus ca la un moment dat oricum se va ajunge la asta, iar cu cat se ia aceasta decizie mai devreme cu atat vor fi evitate mai multe scenarii negative. Patronul FCSB a declarat ca nu e de acord cu oficialul CFR-ului si crede ca nu exista motive pentru o asemenea decizie.

"De ce sa se opreasca Liga 1? In Anglia s-a jucat cu spectatori si au murit multi. La noi au fost si vindecati, 3 dintre ei azi, va zic eu in premiera. E periculos, dar daca la noi nu a murit nimeni, iar in Anglia s-a jucat cu spectatori, de ce sa oprim campionatul? La noi au venit unii din Italia, ii baga in carantina si ii vindeca, de ce sa nu se joace meciurile? CFR vrea sa se suspende campionatul pentru ca sunt obositi, au consumat multa energie, tot untul l-a scos Petrescu din ei. Pentru ei e convenabil sa se intrerupa, le convine, ca sa se refaca. Eu ma informez in lucruri importante, nu la fotbal, ca nu ma intereseaza, Marian Copilu stie mai bine, daca el zice ca se va intrerupe campionatul, poate asa e. El se cunoaste cu Varga, are informatii. Eu nu cred ca se va intrerupe fotbalul totusi, pentru ca la noi e posibil sa se vindece toti", a spus Becali la Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EXCLUSIV: Guvernul României a semnat un împrumut de un miliard de euro de la Banca Mondială
BRAT