Liga 1

Patronul FCSB s-a decis! "Cel puțin trei transferuri vor fi"

Venirea lui Edi Iordănescu aduce schimbări importante la FCSB.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 09:51
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 10:49

Plecarea lui Olimpiu Moruțan de la formația bucureșteană aduce bani în contul clubului, iar patronul Gigi Becali spune că o parte din ei vor fi invetiți și urmează să fie aduși minim 3 jucători, la cererea lui Edi Iordănescu.

FCSB ar putea să se mai despartă și de alți jucători, Alexandru Crețu fiind deja cu bagajele făcute, iar căpitanul Florin Tănase a declarat public că-și dorește o nouă provocare, la o echipă din străinătate.

Becali, totul pentru titlu! 

 

"Cel puțin trei! O să vedeți. O să vină acum, în două-trei zile, pe care îi vrea Edi. Mi-a zis pe cine vrea. Keșeru să se uite, să-l vadă bine. I-am zis că nu mă mai interesează. Îl vrei pe Keșeru? A zis că dă răspunsul diseară.

Miculescu i-am dat o ofertă de 500.000 și a zis că e prea mică oferta. Bine, mulțumesc! Nu mă mai interesează, acum nu mai fac eu. Trebuie să-mi spună ce jucători îi plac și eu o să îi aduc. Nu e greu să-i aducem pe cei pe care îi vrea el.

Pe unul dintre ei îi avea pe listă la CFR. Pe Keșeru am vrut să-l mai iau dar nu am putut, mai sunt încă doi de care nu vreau să discut. O să-i vedeți și o să vi-i spună el", a dezvăluit Becali, potrivit digisport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies