Onicas: "Steaua m-a imprumutat la Iasi pentru a prinde experienta!"

Ninu si Onicas au fost imprumutati de Steaua la Poli Iasi: "Vreau sa prind experienta", a spus Onicas pentru Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010, 17:56
Data actualizarii: Luni 01 Februarie 2010, 18:06

"Vreau sa joc pentru ca la steaua nu prea aveam sanse. Sper ca la Iasi sa prind mai multe meciuri si sa capat incredere in mine. Domnul Stoichita a vrut sa ma dea pentru a avea meciuri in picioare, este clar ca are incredere in mine si vrea sa evoluez ca fotbalist", a spus Onicas intr-un interviu pentru Sport.ro.

Petre Grigoras a declarat ca Mihai Onicas va fi imprumutat pana in vara la Poli.

"Am purtat mai multe discutii cu cei de la Steaua pentru imprumutul pana in vara al lui Onicas. In conditiile in care Mihai Stoichita (n.r. - antrenorul Stelei) a fost de acord, mai ramanea ca jucatorul sa accepte venirea la Iasi.

Onicas a acceptat sa joace la noi in retur. Il astept astazi (n.r. - luni), sa se alature lotului nostru si chiar vreau sa-l vad la lucru in amicalul cu Sibir Novosibirsk, pe care-l disputam in aceasta seara, la Belek.

Urmeaza ca parafarea imprumutului sa fie facuta de conducerile celor doua cluburi", a spus Grigoras pentru Mediafax.

Onicas a acceptat sa joace la noi in retur. Il astept astazi (n.r. - luni), sa se alature lotului nostru si chiar vreau sa-l vad la lucru in amicalul cu Sibir Novosibirsk, pe care-l disputam in aceasta seara, la Belek. Urmeaza ca parafarea imprumutului sa fie facuta de conducerile celor doua cluburi", a spus Grigoras.

Poli Iasi se afla in aceste zile intr-un stagiu de pregatire in Antalya.

Mihai Onicas, care are 20 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas defensiv, a fost capitan la Steaua II in sezonul 2008-2009, cand s-a obtinut promovarea echipei in Liga a II-a, si a debutat pentru echipa mare a Stelei in ultima etapa a sezonului 2008-2009.

Mihai Stoichita a anuntat inca de ieri ca Onicas si Andrei Ionescu vor fi imprumutati pana la vara: "Ei sunt tineri si au nevoie de jocuri in picioare. Cred ca le va prinde bine sa joace la echipe mai mici pana la finalul sezonului" spunea antrenorul Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies