Dacian Varga George Copos Rapid Superliga

Copos nu renunta la Varga! Jucatorul: "Sa nu mai aud de imprumut!"

George Copos este pe val pe piata transferurilor, dupa ce a reusit cateva mutari neasteptate chiar si pentru antrenorul Nicolae Manea. Seful din Giulesti nu a uitat de Varga, pe care promite sa-l aduca in Giulesti!

MANEA: "II VREAU PE VARGA SI BALAN!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010, 16:43
Data actualizarii: Luni 01 Februarie 2010, 16:44

"Nu ma las pana nu il aduc pe Varga si o sa negociez personal cu haiducul Siman. Dupa Iordache si Gauracs, trebuie sa vina si Varga, e un jucator bun de care avem nevoie." a declarat George Copos pentru www.sport.ro.

Contactat de www.sport.ro, Varga a declarat ca  nu va mai accepta un imprumut. "Inca astept ofertele! Daca nu sunt din strainatate, atunci ma gandesc ma gandesc sa accept ofertele din tara. Steaua si Rapid nu sunt singurele care ma vor. Nu mai suport sa fiu transferat sub forma de imprumut. Vreau sa ma cumpere cineva!" a declarat Varga.

MANEA: "II VREAU PE VARGA SI BALAN!"
"Nu am terminat transferurile, mai avem discutii cu niste jucatori. Sa speram ca ii vom rezolva cat mai repede, dar in mare parte am reusit sa ne acoperim posturile deficitare si sa ne intarim. E normal sa fie doi pe post, sa fie concurenta. Pentru ca eu cred ca unul din succesele lui Dan Petrescu la Urziceni a fost acela ca tot timpul avea doi si chiar trei jucatori pe un post.

Pe Varga mi-l doresc foarte mult, si pe Balan la fel. Sunt doi jucatori care au jucat in Liga Campionilor, cunosc foarte bine campionatul nostru. Daca aduci un strain e mai greu pana se acomodeaza aici", a spus Manea. 

Antrenorul a afirmat ca mai are nevoie de un atacant. El a precizat insa ca jucatorul formatiei AJ Auxerre, Daniel Niculae, poate reveni la Rapid doar din vara. "Vor mai veni jucatori, trebuie sa ne intarim. Mai trebuie sa vina un atacant, cu toate ca ii avem pe Raduta, pe Cretu si pe Gauracs. In ceea ce il priveste pe Daniel Niculae, el poate ajunge la noi, dar din vara", a explicat Manea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies