OFERTA de 8 milioane de euro pentru Coman pe care Becali a refuzat-o fara sa clipeasca! Super clubul din Europa care il dorea pe jucatorul FCSB

Florinel Coman FCSB Gigi Becali Sporting Lisabona Superliga OFERTA de 8 milioane de euro pentru Coman pe care Becali a refuzat-o fara sa clipeasca! Super clubul din Europa care il dorea pe jucatorul FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iulie 2019, 18:45
Data actualizarii: Luni 29 Iulie 2019, 18:48

Florinel Coman a fost aproape de un transfer important in aceasta vara.

Florinel Coman putea pleca de la FCSB chiar inainte de EURO U21, insa Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta venita din Portugalia. Potrivit Fanatik, Sporting Lisabona a oferit nu mai putin de 8 milioane de euro pentru Coman.

Oferta portughezilor a venit chiar inainte de Campionatul European de tineret, insa patronul FCSB a refuzat propunerea asteptand sa vada evolutia jucatorului sau la turneul final. Coman a impresionat la EURO U21, in special in meciul cu Anglia, dar Sporting nu a mai revenit apoi cu o oferta.

"Nu stiu nimic de Galatsaray, stiu de altcineva. A primit ieri de la cineva o oferta verbala, sa spunem, din Portugalia, de 8 milioane si am spus ca nu. Am spus ca Man, Morutan, Coman nu vorbim despre ei decat de la 30 – 40 de milioane in sus"
, declara Gigi Becali la acea data.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!