"Nu se compara nimeni cu el, nici Petrescu! E cel mai bun din Romania!" Discurs suprinzator al lui Becali! Cine e favoritul sau din Liga 1

Becali e fanul omului la care a renuntat dupa numai cateva luni!

Revolutia lui Hagi de la Constanta l-a convins pe patronul FCSB: "Hagi n-are rival in Romania!"

Becali e impresionat de modul in care Hagi a ridicat totul de la 0 la Viitorul si spune ca nici macar Dan Petrescu nu-l poate concura. Becali l-a avut pe Hagi antrenor la Steaua in 2007, insa l-a fortat sa plece dupa numai cateva luni.

"Cu Hagi nu se poate lua nimeni la intrecere ca antrenor. Petrescu a avut ciment, caramida, scule, a facut o casa. Hagi n-a avut nimic. S-a dus pe camp si a facut de toate! Paie, caramida, din stuf niste acoperis, a facut treaba fara nimic. Hagi a facut treaba din nimic, nu poti sa-l compari cu Petrescu. O spun sincer. Nu inventez, nu sunt fals. Ca antrenor, Hagi e numarul 1. Cum a fost fotbalist Rege, e si antrenor! Ce jucatori are? El e pe locul 2! Nu regret nimic din ce-am facut. Cine stie... daca sunt bine acum.... inseamna ca e bine ce am facut. Nu regret decat pacatele mele si le plang. Cand face omul pentru el e ceva, cand face pentru altul, e altceva. Pentru altul... alta treaba", a spus Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies