Nistor poate fi CAMPION, dar poate sa si RETROGRADEZE in acelasi sezon! Ce spune de DRAMA lui Dinamo: "O sa piarda toate meciurile!"

Dinamo Dan Nistor Superliga Nistor poate fi CAMPION, dar poate sa si RETROGRADEZE in acelasi sezon! Ce spune de DRAMA lui Dinamo: "O sa piarda toate meciurile!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2020, 22:21
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2020, 22:22

Dan Nistor e in continuare atent la situatia de la Dinamo.

Mijlocasul a plecat din Stefan cel Mare in iarna pentru a semna cu Craiova. E aproape de titlu pe Oblemenco. Nistor nu-i da nicio sansa fostei sale echipe in conditiile in care 'cainii' vor trebui sa joace cu juniorii.

"Din ce am auzit, sunt sanse foarte mari ca playoff-ul sa se termine pe teren. In playout este destul de greu, sunt mult mai multe meciuri si ati vazut ce probleme sunt la Dinamo. Vreau ca Dinamo sa nu retrogradeze. E adevarat, s-au facut multe greseli si in trecut. Dinamo nu are ce sa caute in aceasta situatie si sper sa nu mearga in B. Cu juniorii n-au nicio sansa, vor pierde toate meciurile. Dar poate va exista o solutie si se va ingheta playout-ul", a spus Nistor pentru Look Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!