Liga 1

Mustață avertizează: „În trei zile, la CSA o să explodeze bombe atomice” Dezvăluirile liderului de galerie 

Gheorghe Mustață își continuă demersul împotriva lui CSA Steaua și conducătorilor acesteia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 09:55
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 10:27

Gheorghe Mustață a decis să o susțină pe FCSB în acest război interminabil dintre clubul lui Becali și CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a tot criticat în trecut modul în care sunt gestionare lucrurile la echipa de fotbal a „militarilor”. 

Însă recent, Mustață a mărturisit că George Ogăraru, cel care se ocupă de centrele de copii și juniori, a comis un abuz și că există o plângere penală pe numele acestuia. De asemenea, nici Iulian Miu nu a scăpat de tirul liderului de galerie, pe care îl consideră implicat în unele neregularități. 

  • Mustață avertizează: „În trei zile, la CSA o să explodeze bombe atomice” Dezvăluirile liderului de galerie

Mustață: „Miu și Ogăraru sunt în mare pericol”
 

„Din ceea ce am auzit, în două sau trei zile, la CSA explodează bombe atomice. Miu și Ogăraru sunt în mare pericol. În timp ce unora le-au fost desființate echipele de juniori, lor le-a fost mărit salariul. Există și probleme cu firma de echipament sportiv, plângere penală chiar pe numele domnului Ogăraru în acest sens.

Dacă ministrul aude ce s-a întâmplat la club, Ogăraru și Miu nu vor mai fi la CSA. Garantez că în două sau trei zile totul bubuie la CSA”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1. 

George Ogăraru a jucat 114 meciuri pentru Steaua, echipă alături de care a câștigat două titluri de campion, în 2005 și 2006. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies