Liga 1

Pleacă Petrea, vine Croitoru? Mihai Stoica a anunțat în ce condiții va schimba FCSB antrenorul

Mihai Stoica a vorbit despre situația antrenorului Toni Petrea, care mai are contract cu FCSB doar până la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 08:55
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 08:56

Revenit la echipă în luna noiembrie a anului trecut, Toni Petrea speră că va reuși să îi aducă primul titlu lui FCSB după o pauză de șapte ani, însă postul său nu depinde de câștigarea campionatului, anunță managerul general al echipei, care spune că doar tehnicianul va decide dacă va semna sau nu prelungirea înțelegerii.

Toni Petrea poate rămâne la FCSB. Mihai Stoica: "Nu se negociază cu Croitoru"

Mihai Stoica a vorbit și despre posibilitatea ca Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, să semneze cu FCSB, o variantă intens vehiculată în ultimele luni, inclusiv de Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

"Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam. 

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă... Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse (n.r - să fie demis)", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Toni Petrea a strâns 19 meciuri pe banca lui FCSB după ce a preluat echipa de la Edi Iordănescu, în noiembrie 2021, înregistrând 12 victorii, patru remize și trei înfrângeri.

Cu șase etape înainte de finalul sezonului, FCSB ocupă locul secund în play-off, cu 40 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Meciul direct este programat duminică, de la ora 20:30, în Gruia.

Modifică setările cookies