VIDEO EXCLUSIV Marian Iancu e sigur și transmite un mesaj către Becali: ”E un singur antrenor care poate să rupă hegemonia CFR-ului”

Marian Iancu FCSB Gigi Becali Victor Piturca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:40
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:43

Marian Iancu a avut prima intervenție publică după mai bine de opt ani. 

Iancu a fost eliberat din închisoare în vara anului 2022, după ce a fost condamnat în dosarul RAFO-Carom, în cadrul căruia primise o pedeapsă de 14 ani cu executare. Printre subiectele dezbătute de fostul patron de la Poli Timișoara, acesta i-a dat un sfat lui Gigi Becali cu privire la un posibil antrenor pentru FCSB.

Marian Iancu, propunere pentru Gigi Becali

Omul de afaceri este convins că singurul antrenor care poate să oprească hegemonia celor de la CFR Cluj este Victor Pițurcă. Este bine cunoscut faptul că fostul selecționer și Gigi Becali sunt ”la cuțite” de ani de zile, după ultima experiență a fostului selecționer la clubul patronat de latifundiarul din Pipera.

În 2010, Pițurcă a plecat cu scandal de la FCSB și nu s-a mai arătat dispus să colaboreze cu Gigi Becali.

„Dacă aș fi, de exemplu, conducător la Steaua sau în locul domnului Gigi Becali, există un singur antrenor astăzi care să rupă hegemonia CFR-ului. Cred că sunteți curioși să aflați cine este. Eu, dacă aș fi conducător astăzi și mi-aș dori să câștig campionatul sau să distrug invincibilitatea CFR-ului, singurul antrenor este Pițurcă.

(n.r. - Mihai Mironică: Nu uităm disputele foarte încinse pe care le-ați avut cu Victor Pițurcă în spațiul public) Asta înseamnă să fii lipsit de ipocrizie! Să te desparți de opinia ta cândva formată pe anumite considerente și să vii în ziua de azi, să te uiți la Dan Petrescu și să-i contrapui unul! Cine ar fi? Cine poate să domine un asemenea antrenor? Doar Victor Pițurcă!”, a spus Marian Iancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Marian Iancu îl propune pe Victor Pițurcă la FCSB

Victor Pițurcă a antrenat ultima oară în urmă cu aproape trei ani, la Universitatea Craiova, unde a rezistat timp de patru luni. 

Selecționer al României în trei ”mandate”, Pițurcă a pregătit FCU Craiova, Steaua, FCSB și Al-Ittihad.

Starurile lui Marian Iancu la Poli Timișoara: Torje și Gigel Bucur

Marian Iancu, fost președinte al societății Balkan Petroleum, a devenit cunoscut în fotbal după ce cumpărat clubul Poli Timișoara în iarna lui 2005 de la fostul internațional Anton Doboș. În cei șase ani în care Iancu a investit la Timișoara, clubul a plătit aproximativ 21,5 milioane de euro pe achiziționarea a 101 jucători.

Bănățenii au reușit să-și vândă fotbaliști pe sume importante, cei mai reprezentativi dintre aceștia fiind Gabi Torje (2,5 milioane de euro plătiți de Dinamo) și Gigel Bucur (Kuban Krasnodar l-a luat cu 2 milioane de euro). În total, Poli a încasat în cei șase ani 13,7 milioane de euro din vânzarea de jucători.

VIDEO - Marian Iancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!