Reactia lui Crepulja dupa ce s-a scris ca NU MAI SUPORTA sa stea internat la Giurgiu din cauza conditiilor din spital 

Astra Covid Ljuban Crepulja Superliga Ljuban Crepulja, nu mai suporta sa stea internat: "Spitalul din Giurgiu e mizerabil. Imi dau paracetamol". Cum se simte fotbalistul Astrei
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 13:58
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 16:20

Meciul dintre Astra si Universitatea Craiova a fost amanat dupa ce Ljuban Crepulja, fostbalist din lotul giurgiuvenilor, a fost depistat cu COVID-19.

UPDATE 16:18

Dani Coman a dezmintit declaratiile aparute referitoare la afirmatiile lui Crepulja, care nu s-ar fi plans niciodata de conditiile din spitalul din Giurgiu. 

 

"Am vorbit si eu cu el, nu a spus niciodata ce a aparut in presa, ba chiar mi-a trimis poza din spital si credeti-ma, conditiile sunt foarte bune", a spus Dani Coman pentru Digi Sport. 


Mijlocasul croat a oferit detalii despre starea sa de sanatate si despre modul cum il trateaza medicii de la spital.

De asemenea, el a spus ca spitalul este mizerbil si ca i se administreaza paracetamol pentru febra.

"O sa stau două zile aici. Spitalul din Giurgiu e mizerabil. Pana acum ma simt foarte bine. Nu am avut dureri sau simptome serioase, doar fierbinteala.

Imi dau paracetamol pentru starea febrila, in rest nimic. Acum ma simt perfect. Am mers cu aer conditionat in masina. Ar putea fi de la asta? Probabil", a spus fostbalistul Astrei pentru Gazeta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!