UTA Arad - FC Voluntari Liviu Ciobotariu Superliga Superliga

Liviu Ciobotariu, mulțumit în urma remizei cu UTA: „Este un punct câștigat!”

FC Voluntari a plecat cu un singur punct din confruntarea de pe „Francisc von Neuman” cu UTA Arad, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:54
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:53

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit după meci despre evoluția elevilor săi și a evidențiat faptul că este extrem de dificil să primească gol, pentru că se apără foarte bine.

Totodată, tehnicianul a precizat că e mulțumit, pentru că se menține departe de subsolul clasamentului și își dorește să câștige cât mai multe meciuri în Superligă.

Ce a spus Ciobotariu după meci

„A fost un joc frumos, a fost echilibrat, cred că a fost echitabil acest scor. Ambele formații au avut o atitudine potrivită, demnă de Liga 1. Aș vrea să remarc publicul, a fost o atmosferă fantastică. Ne mulțumim cu un punct. În prima repriză, noi am avut situațiile mai clare.

Până la urmă, trebuie să ne mulțumim cu punctul pe care l-am luat. Este un punct câștigat în deplasare. Nu este ușor să iei un punct la Arad. Pot spune că sunt mulțumit cu egalul.

Faptul că sunt aici de un an și șapte luni, avem continuitate, echipa știe ce vreau, ce avem de făcut, avem automatisme, lucrăm foarte mult la antrenament, cred că ăsta ar fi secretul. Suntem o echipă care se apără foarte bine, primim gol foarte greu. Jucătorii respectă ce le spun, au calitate să reziste atacurilor adverse sau să marcheze.

Sezonul ăsta este foarte echilibrat, două înfrângeri te pot duce în zona fierbinte, două victorii îți dau speranțe pentru primele șase locuri. Sunt mulțumit că am luat acest punct și că am păstrat distanța față de locul direct retrogradabil.

Am declarat la începutul campionatului că ne dorim foarte mult să repetăm performanța din sezonul trecut, dar anticipăm că va fi foarte greu pentru că am mai pierdut din jucători, jucătorii care au venit pe parcurs mai au nevoie de timp. E nevoie de timp, nu ne gândim la play-off, ne gândim să câștigăm fiecare meci să putem rezista în prima ligă”, a spus Liviu Ciobotariu după meci.

UTA Arad - FC Voluntari 1-1

Partida de pe stadionul „Francisc von Neuman” a început în forță. Damașcan a deschis scorul în minutul 2, iar Keșeru a restabilit egalitatea din pasa lui Pop, în minutul 13.

Ulterior, jocul s-a mai calmat, însă în partea a doua a meciului, ambele echipe au căutat golul victoriei. Cu toate acestea, scorul a rămas 1-1, iar formațiile au împărțit punctele.

În următorul meci, FC Voluntari se va confrunta cu FC Hermannstadt pe 3 noiembrie, ora 18:00, iar UTA Arad se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe în același timp.

Modifică setările cookies