"L-am luat, dar vine mai incolo!" Becali s-a inteles cu Miron si l-a prezentat oficial din masina! :) Cand ajunge la FCSB

George Miron (25 de ani) s-a inteles cu FCSB pentru un contract pe 3 ani.

Miron a fost azi la negocieri cu Becali. Va lua 12 000 de euro pe luna doar din salariu la FCSB. Miron mai ramane la Botosani pentru meciurile decisive inaintea play-off-ului, abia apoi va trece la FCSB. Becali nu va plati niciun ban pentru Miron. Seful Botosaniului, Valeriu Iftime, a acceptat sa primeasca 30% dintr-un viitor transfer si sa renunte la orice pretentie in acest moment.

Miron a discutat cu Becali, apoi a parasit centrul Bucurestiului in masina agentului sau, Florin Vulturar. Miron n-a dat nicio declaratie si a asteptat cuminte, in spatele masinei scumpe a lui Becali, pana cand acesta a terminat de vorbit cu presa.

"Sa vedem cum o sa facem, am vorbit cu Iftime si el vrea sa-l tina sa joace cat poate, doua sau trei meciuri. O sa ramana cu ei, facem actele de acum. Joaca doua sau trei meciuri si vine la noi. Vine gratis, Iftime ia 30% din urmatorul transfer. E gratis, nu e buna afacerea? L-am vrut demult. L-am vrut si pe Burca, dar nu l-am luat", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 22 ianuarie. 2.699 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies