HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 | "Arbitrul nu avea cum sa vada penalty-ul!" Ce spune Bogdan Tiru despre meci si despre faza penalty-ului acordat pentru Hermannstadt: "E ciudat!"

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 | "Arbitrul nu avea cum sa vada penalty-ul!" Ce spune Bogdan Tiru despre meci si despre faza penalty-ului acordat pentru Hermannstadt: "E ciudat!"

Toate fazele sunt aici.

Viitorul a obtinut doar o remiza pe terenul celor de la Hermannstadt dupa un meci nebun. Ambele goluri au fost marcate din penalty, iar in repriza a doua, echipa antrenata de Gheorghe Hagi a mai ratat o lovitura de la 11 metri prin Iancu. Arbitrajul a fost foarte contestat, mai ales de catre cei de la Hermannstadt. Arbitrul Adrian Cojocaru a acordat foarte usor cele 3 lovituri de la 11 metri. Sibienii au terminat partida cu un om in minus, Petrisor Petrescu a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Eugen Neagoe nu a terminat nici el meciul pe banca. Cojocaru l-a eliminat si pe acesta dupa indelungi proteste la faza penalty-ului ratat de Iancu. La finalul partidei, Bogdan Tiru a vorbit despre meci si despre faza care l-a avut in prim-plan la lovitura de la 11 metri acordata celor de la Hermannstadt.

"Din pacate am produs prea putin fotbal si am facut un egal. Trebuie sa facem o analiza. Au trecut multi ani peste noi in Liga 1, nu mai putem sa spunem ca suntem tineri. Vom merge acasa, vom analiza si vom vedea unde am gresit. Mingea am vazut-o tarziu, nu cred ca am indepartat bratul asa tare incat sa se dea penalty. Arbitrul nu avea cum sa vada pentru ca era in stanga mea. E decizia arbitrului. Noi am venit aici sa castigam si sa mentinem seria victoriilor, asta e", a spus Tiru la finalul partidei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT