Harlem Gnohere, OPERAT! Va rata toata pregatirea de vara! Ce probleme de lot mai are Bogdan Andone

Din articol

FCSB anunta ca Harlem Gnohere a fost operat cu succes. 

Accidentat in finalul sezonului trecut, Harlem Gnohere a fost operat acum, in prima zi de pregatire pentru noul sezon. Golgheterul ros-albastrilor va rata toate pregatirea de vara si chiar si debutul noului sezon. Momcilovic si Alexandru Stan sunt si ei accidentati.
 

COMUNICAT FCSB

FCSB anunta ca Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptura a peretelui anterior si o slabire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stanga (inguinal disruption) si entezopatie a muschilor adductori de aceeasi parte, a fost supus unei interventii chirurgicale specifice marti, 11 iunie 2019.

Operatia a fost un succes, iar perioada estimata de recuperare a jucatorului va fi de 6-8 saptamani.

In alta ordine de idei, situatia celorlalti jucatori accidentati este urmatoarea:

MARKO MOMCILOVIC - a fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1 si operat in data de 8 mai 2019. Perioada estimata de recuperare este de 3-4 luni de la momentul interventiei.

ALEXANDRU STAN - a fost diagnosticat cu leziune degenerativa a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept si condropatie focala condil femural intern de parte dreapta. A fost operat pe 12 martie 2019, iar perioada estimata de recuperare este de 4 luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies