GALERIE FOTO Gigi Becali mai vrea un fundaș la FCSB: ”E fotbalist! Are 1.96!”

Solomon Kvirkvelia FCSB Gigi Becali Joyskim Dawa mercato intern Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iunie 2022, 21:15
Data actualizarii: Marti 21 Iunie 2022, 21:16

Gigi Becali a vorbit despre fundașul de aproape doi metri din Georgia, Solomon ”Saba” Kvirkvelia (30 ani), la conferința de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Solomon Kvirkvelia, convocat de 45 de ori la naționala Georgiei, a stârnit interesul lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Gigi Becali, despre Solomon Kvirkvelia

Fundașul central ar umple gaura lăsată de plecările lui Andrei Miron și Paulo Vinicius, mai ales că finanțatorul clubului bucureștean își dorește stabilitate pe plan defensiv.

„Avem negocieri cu georgianul (n.r. - cu Kvirkvelia), doar că el nu este comunitar și mie nu-mi convine să plătesc 70% taxe! El avea pretenții de 15.000 de euro, echipa națională a Georgiei, deci e fotbalist!

Are 1.96! Acum nu mă mai interesează, am luat doi! Vreau să n-am emoții la cornere”, a precizat Becali la conferința de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Kvirkvelia, un gigant în apărarea formațiilor la care a evoluat

Georgianul "Saba" a câștigat campionatul rusesc cu Lokomotiv Moscova în 2018. Fundașul a fost jucătorul anului în Rusia în 2017, an în care și-a trecut în CV o cupă pe plan intern cu gruparea rusească. Kvirkvelia a mai câștigat cu Lokomotiv o cupă și o supercupă în 2019, moment în care cota sa pe piață a ajuns la 10 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Acum, georgianul este cotat la doar un milion de euro, conform Transfermarkt.

  • În 2010 a ajuns în Rusia, unde a evoluat pentru următorii 11 ani
  • Solomon Kvirkvelia evoluează în prezent la echipa georgiană FC Gagra
  • Contractul fundașului expiră la sfârșitul lunii iunie, în 2022, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!