FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2 Adrian Mititelu Istvan Kovacs Superliga

VIDEO FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2 | FRF a publicat dialogul dintre Istvan Kovacs și oficialii VAR, după acuzațiile lui Mititelu

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis, prin intermediul FRF, să publice dialogul dintre Istvan Kovacs și oficialii din camera VAR, de la meciul FCU Craiova - Universitatea Craiova 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 17:00
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 17:00

Adrian Mititelu a contestat vehement al doilea penalty acordat de Kovacs pentru echipa lui Mihai Rotaru, și a declarat că deține informații conform cărora centralul ar fi fost informat că nu e vorba de un penalty la acea fază.

Pentru a clarifica situația, CCA a publicat dialogul și imaginile de la acel moment pe pagina de Facebook a FRF, alături de o declarație a lui Kyros Vassaras, președintele CCA.

„Așa cum am precizat deja și așa cum se poate observa și din imagini, protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR i-a confirmat acestuia decizia revăzând imaginile din unghiurile de filmare disponibile. 

Pentru a dezminți acuzațiile domnului Mititelu, care a declarat că deține informații conform cărora arbitrul VAR i-a comunicat arbitrului de centru că mingea nu a fost atinsă cu mâna, iar arbitrul de centru ar fi ignorat intervenția VAR, am decis să facem publice imaginile și dialogul din camera VAR care fac lumină în acest caz”, a precizat președintele CCA, Kyros Vassaras, potrivit FRF.

În camera VAR, arbitru a fost Cătălin Popa (Pitești), iar asistentul său a fost Radu Ghinguleac (București).

Modifică setările cookies