"Gigi are marfa scumpa! N-ai bani, nu ma cauti!" Becali vrea sa dea LOVITURA dupa Euro U21! Jucatorul pentru care cere 20 de milioane de euro

"Gigi are marfa scumpa! N-ai bani, nu ma cauti!" Becali vrea sa dea LOVITURA dupa Euro U21! Jucatorul pentru care cere 20 de milioane de euro

FCSB a trimis 3 fotbalisti la nationala lui Radoi si 6 la echipa de tineret a lui Mutu. 

Gigi Becali este convins ca aceasta convocare a jucatorilor sai pentru Campionatul European U21 din Ungaria si Slovenia va conta foarte mult la cresterea cotei pustilor sai. 

Patronul celor de la FCSB spera ca, dupa turneul final, Olimpiu Morutan, Octavian Popescu, Andrei Vlad, Denis Harut, Razvan Oaida si Darius Olaru sa valoreze fiecare cu 5 milioane mai mult.

"Dupa meciurile de la Campionatul European de tineret preturile jucatorilor de la FCSB vor creste cu inca 5 milioane de euro la fiecare. Pai Morutan nu e fotbalist? Acolo o sa le arate el cine este Morutan din Romania. Lasa ca stiu eu ca multi vor sta pe acolo cu ochii pe jucatorii de la noi.

Dar sa nu creada impresarii astia ca Gigi Becali isi va da marfa la prima strigare. Nu tata, ai bani, atunci stam de vorba. Nu ai bani de jucatorii mei, atunci nici sa nu ma cauti. Ca sunt arabi, americani, turci sau italieni, le spun la toti ca Becali are marfa scumpa. Pe ce banii se transfera sarbii? La noi nu se poate asa...", a declarat Gigi Becali, pentru ProSport. 

Finantatorul ros-albastrilor are cele mai mari pretentii financiare de pe urma lui Morutan, decarul nationalei de tineret, pentru care cere in prezent 15 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies