Ilie Dumitrescu a fost scurt și la obiect, după primele 45 de minute din FCSB - CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj Ilie Dumitrescu Superliga Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 22:36
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 22:35

FCSB - CFR Cluj, LIVE TEXT - AICI.

Meciul dintre cele două cluburi se va desfășura pe stadionul „Steaua” din Ghencea, asta după ce FCSB a reușit să închirieze arena după un lung șir de negocieri cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei.

Ilie Dumitrescu a fost scurt și la obiect, după primele 45 de minute din FCSB - CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a vorbit după primele 45 de minute din FCSB - CFR Cluj, în care tabela a rămas nemodificată încă de la startul partidei (0-0). Fostul mare internațional a remarcat că s-ar putea ca la pauză să intre Andrea Compagno. De asemenea, Dumitrescu a precizat că jocul a fost echilibrat și că ambele echipe au avut câte o ocazie importantă la porțile adverse. 

„E foarte bine organizată echipa lui Mandorlini. Nu riscă. FCSB a început bine jocul, rapid, pressing. Dar, după 15 minute, jocul s-a echilibrat. O ocazie pentru FCSB, una pentru CFR. Cred că va intra Compagno la pauză”, au fost cuvintele lui Ilie Dumitrescu, la televiziunea DigiSport.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Cordea, Popescu, Coman 
  • CFR Cluj: Sava - Manea, Kresic, Ajeti, Morgan, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Yeboah, Bîrligea

FCSB - CFR Cluj, înainte de meciul direct

Privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate, scrie LPF.

Pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR 0-1 a fost singurul succes reuşit de ardeleni în precedentele șapte dueluri pe prima scenă, în rest au fost patru victorii ale FCSB (inclusiv ultima dispută directă, cea din 14 mai 2023, FCSB - CFR 1-0) şi două rezultate de egalitate.

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!