FOTO | Mesajul care spune totul! Ce a postat Claudiu Niculescu pe Facebook chiar inainte de a intra la negocierile cu Dinamo

FOTO | Mesajul care spune totul! Ce a postat Claudiu Niculescu pe Facebook chiar inainte de a intra la negocierile cu Dinamo

Claudiu Niculescu va fi, in proportie de 90%, noul antrenor al lui Dinamo.

Clubul din "Stefan cel Mare" a anuntat in aceasta dimineata despartirea de Florin Bratu, iar Claudiu Niculescu este alesul. De altfel, Niculescu se afla chiar in aceste momente la sediul clubului pentru a discuta cu Alexandru David. Ulterior, se va alatura negocierilor si patronul Ionut Negoita.

Chiar inainte de a intra la negocieri, Niculescu a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu el in tricoul lui Dinamo de pe vremea cand era jucator. Semn clar ca in aceasta seara sau, cel mai tarziu, maine dimineata va fi anuntat oficial noul antrenor al lui Dinamo.

Claudiu Niculescu, in varsta de 42 de ani, a jucat la Dinamo in trei randuri: 2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010. Ca antrenor, Niculescu le-a pregatit pana acum pe U Cluj, Bihor Oradea, Damila Maciuca, CSM Ramnicu Valcea, CS Mioveni si FC Voluntari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies