Liga 1

"Fotbalul nu e jucat de printi, ci de oameni carora le e foame!" Hagi, spectacol: "Batem Porto si Barcelona!"

Viitorul joaca in optimile UEFA Youth League cu FC Porto. Cine bate joaca cu Barcelona sau Borussia Dortmund in sferturi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2017, 16:53
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2017, 17:10

Hagi nu se mai teme de nimeni in Youth League, varianta Champions League pentru jucatori U19. Viitorul a dat peste Porto in optimi si o poate intalni pe Barca in faza urmatoare.

"De acum, orice se poate intampla. Avem o generatie foarte buna, jucatori care marcheaza 4 goluri pe meci."

"Porto? Nu am nicio problema. Ei sa se preocupe de noi, nu noi de ei. Avem incredere, curaj, forta, suntem puternici."

"E deschis oricarui rezultat. Asta e o generatie cu 10-12 jucatori foarte buni si cu siguranta veti vedea 4-5 jucatori la nationala mare in viitor."

Meciul cu Porto se joaca intr-o singura mansa, in Portugalia. Daca se califica in sferturi, Viitorul va juca si urmatoarea partida tot in deplasare.

"Nu e nicio problema ca jucam in deplasare. Ii batem si la ei, nu e nicio problema. Batem si Barcelona, sa nu va mirati."

"Noi trebuie sa ne impunem jocul nostru. Copiii sunt foarte buni si inca n-au spus totul. Au marja de progres. Aceasta victorie le-a adus o incredere enorma."

"Fotbalul e jucat de oameni cu foame!"

Hagi a legat "problema" deplasarilor lungi cu intrebarile jurnalistilor legate de terenurile grele din Liga I si le-a transmis jucatorilor ca trebuie sa se adapteze in orice conditii.

"Vorbiti cu un om care a jucat si pe zapada, si pe terenuri inghetate, si pe ger, in toate conditiile. Am mers cu autocarul pana in Italia de o gramada de ori. Trebuie sa faci fata, sa te adaptezi."

"Fotbalul nu e jucat de printi, ci de oameni carora le e foame si care au dorinta de a reusi."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies