FCU Craiova - UTA Arad etapa 14 Superliga Superliga Mircea Rednic

FOTO FCU Craiova - UTA Arad 2-3! | Arădenii câștigă și îi depășesc pe olteni în clasament

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre FCU Craiova și UTA Arad pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 14:00
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 16:02

FCU Craiova - UTA Arad 2-3

FINAL

Min. 64: GOOOL UTA Arad! Claudiu Micovschi îi readuce pe oaspeți în avantaj, din pasa lui Kevin Luckassen, care s-a distrat cu apărarea oltenilor.

  • Mircea Rednic

Min. 60: GOOOL FCU 1948 Craiova! Cristian Mihai (UTA) pasează greșit, până la Van Durmen, care îl învinge pe portarul arădenilor.

PAUZĂ

Min. 41: GOOOL UTA Arad! Claudiu Micovschi centrează din flancul stâng, iar Reagy Ofosu reia din prima, cu stângul, din zona punctului cu var, și trimite în plasă.

Min. 37: GOOOL UTA Arad! Fabry marchează de la punctul cu var, după o lovitură de pedeapsă obținută de arădeni, în urma unei intervenții neglijente a portarului Gurău.

Min. 29: GOOOL FCU Craiova! Aurelian Chitu s-a demarcat excelent, iar Yassine Bahassa a centrat excelent în fața porții de unde atacantul lui FCU a reluat perfect cu capul.

Min. 1: A început partida!


Cele două echipe se vor înfrunta în a 14-a etapă din sezonul regulat al Superligii României, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Arbitrul Marian Barbu va fi la centrul partidei.

FCU Craiova - UTA Arad, LIVE TEXT de la ora 14:00 | Luptă aprigă în fundul clasamentului

Ultima dată când FCU și UTA s-au întâlnit a fost în mai, sezonul trecut, când oltenii au „smuls” un rezultat de egalitate pe arena „Francisc von Neuman” din Arad, scor 1-1.

În campionat, FCU Craiova se situează în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 12, cu 14 puncte. Oltenii au înregistrat, în consecință, patru victorii, două egaluri și șapte înfrângeri.

De cealaltă parte, UTA se află pe locul 14, deasupra „zonei fierbinți”, cu 12 puncte. Arădenii au obținut, astfel, două câștiguri, șase remize și cinci rezultate negative.

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!