FCSB se poate muta la Giurgiu! Anuntul facut de oficialii de la Astra! "Au fost discutii" Solutie surpriza pentru Gigi Becali!

FCSB Astra Giurgiu Gigi Becali Mihai Stoica Stadion Superliga FCSB se poate muta la Giurgiu! Anuntul facut de oficialii de la Astra! "Au fost discutii" Solutie surpriza pentru Gigi Becali!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019, 16:53
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2019, 16:57

FCSB poate juca pe stadionul de la Giurgiu.

Gigi Becali cauta un stadion pe care echipa sa isi poate disputa jocurile de pe teren propriu in aceasta vara. Arena Nationala va fi indisponibila in perioada iulie-august. Cel mai mare stadion din Romania va gazdui doua concerte: Ed Sheeran (3 iulie) si Metalllica (14 august).

Chiar daca a aparut informatia conform careia oficialii FCSB s-au inteles cu cei de la Giurgiu, presedintele executiv al Astrei, Petre Buduru a spus pentru ProSport:

"Au fost discutii, dar acum un an. La ora asta, cand vorbim, nu stiu nimic despre varianta ca FCSB sa joace la noi. Cred ca nici domnul Nicuale nu a vorbit despre asta, ca ne-ar fi spus, ne consultam...".

Gigi Becali luase in considerare varianta stadionului de la Targu Jiu pentru meciurile din Europa, insa Mihai Stoica a spus ca lucrarile nu sunt finalizate. Directorul sportiv de la FCSB a mai vorbit si despre varianta Cluj Arena.

"Am inteles ca stadionul este superb. Chiar i-am spus lui Vali (n.r. - Valeriu Argaseala, presedintele executiv al FCSB) sa ne suim in masina si sa dam o fuga pana acolo. Poate cei care se ocupa de constructie vor grabi putin lucrarile, astfel a noi sa putem inaugura arena la vara cand vom juca primul meci european. Vom vedea ce va fi pana la urma. Dar, ideea este ca vom propune celor de la UEFA doua variante. Si la Cluj exista o posibilitate, dar pe Cluj Arena", a spus Mihai Stoica pentru Digi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!