FCSB s-a mai despartit de un jucator: "Multumim!" Alti doi au fost imprumutati

FCSB s-a mai despartit de un jucator: "Multumim!" Alti doi au fost imprumutati

FCSB a anuntat oficial despartirea de Felipe Teixeira, 38 de ani! 

Dupa doi ani, Felipe Teixeira se desparte de FCSB! Mijlocasul in varsta de 38 de ani nu si-a mai prelungit contractul cu vicecampioana si se gandeste in aceasta perioada daca se va retrage sau va da curs ofertei de la Rapid din liga a doua.

Teixeira a jucat 69 de meciuri si a reusit 8 goluri si 4 pase decisive in tricoul ros-albastru.

"Multumim, Filipe Teixeira! FCSB anunta incheierea raporturilor contractuale cu Filipe Teixeira, a carui intelegere s-a expirat la data de 30 iunie 2019.

Mijlocasul portughez in varsta de 38 de ani a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori ai FCSB in ultimii doi ani, acesta adunand 69 meciuri, 8 goluri si 4 pase de gol in tricoul ros-albastru.

Clubul nostru ii multumeste lui Filipe pentru contributia avuta si ii ureaza mult succes in continuare!", e comunicatul FCSB.
 

FCSB a imprumutat doi jucatori

FCSB a trimis doi jucatori tineri sub forma de imprumut. Gabriel Simion si Ianis Stoica au fost imprumutati pentru sezonul 2019-2020 la Astra Giurgiu, respectiv FC Petrolul Ploiesti.

De la FCSB a mai plecat Romario Benzar, vandut la Lecce cu 2 milioane de euro, iar Junior Moraes este aproape de un transfer in Turcia, la Gaziantep, echipa antrenata de Marius Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT